Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

RUN THESSALONIKI II


 

Η συνέχεια της γιορτής της Ιαπωνικής Pop Κουλτούρας, Τέχνης και Παράδοσης έρχεται ξανά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Η Θεσσαλονίκη: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 φιλοξενεί το RUN THESSALONIKI II φέτος κάτω από το έμβλημα της πόλεως, τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ το Σάββατο στις 20 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 21:00 για να γιορτάσουν μικροί και μεγάλοι τα Anime, τα Manga, το Cosplay, την Ιαπωνική Pop Κουλτούρα, την Ιαπωνική Παράδοση και φυσικά το Parkour.


Η τέχνη του Bonsai είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της Ιαπωνικής Παράδοσης. Είναι μία εκλεπτυσμένη τέχνη που απαιτεί βαθιά συγκέντρωση, φροντίδα, γαλήνη και ψυχική ηρεμία.
Στο RUN Thessaloniki II θα έχετε την δυνατότητα να μάθετε τα βασικά βήματα της τέχνης του Bonsai που θα σας παρουσιάσει η Έλσα Μπουδούρη στο κεντρικό stage του RUN Thessaloniki II από τις 12:30 μέχρι την 13:30. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε την έκθεση bonsai, να παρακολουθείσετε διάφορες εργασίες και να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Bonsai Workshop που θα γίνει στο stand της Ομάδας Bonsai Θεσσαλονίκης από τις 13:30 μέχρι τις 16:30.

Visit RUN Thessaloniki II and learn the secrets of Bonsai by the instructor Elsa Boudouri. After the presentation, you can test your skills in the Bonsai workshop by Thessaloniki Bonsai Team! Don’t miss it!Αν θέλετε να γνωρίσετε και να διασκεδάσετε στον εξωτικό και υπέροχο κόσμο της Ιαπωνικής Pop Κουλτούρας, τότε το RUN THESSALONIKI II είναι ο προορισμός σας.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/707561205958553/
 
http://www.mangatellers.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...