Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

Bonsai Workshop Δεκέμβριος 2019

Η ομάδα Bonsai Δρυΐδες – Bonsai Druidi σε συνεργασία με την αναγνωρισμένη σχολή bonsai της Ιταλίας Progetto Futuro European Bonsai School, διοργανώνουν στις Σέρρες εργαστήριο με τον διεθνούς φήμης δάσκαλο Enrico Savini.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Σάββατο 7/12/19 και Κυριακή 8/12/19
Ώρα: 9.30-17.30

Το εργαστήριο ενδείκνυται τόσο για αρχάριους που θέλουν να ξεκινήσουν τα πρώτα τους βήματα, ακόμη και με φυτωριακό υλικό, όσο και για προχωρημένους.

Οι ομάδες εργασίας είναι περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τη συμπλήρωση των θέσεων ανά ημέρα.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με e-mail μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:(Αλέξανδρος Καδής – Επίσημος Αντιπρόσωπος Progetto Futuro Bonsai School Greece)

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

PF il Giardino - Progetto Futuro European Bonsai School di Enrico Savini

This is our garden (well... at least a part of it), with trees in all stages of development; some are mature enough, others half way there and some others still in their infancy, waiting patiently for their turn to come.
Bonsai is a journey and we make sure to live and enjoy every moment of it!Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Giareda 2018

Μια έκθεση μπονσάι, δεν γίνεται μόνο για να κάνεις μια βόλτα και να θαυμάσεις αυτά τα ζωντανά γλυπτά, αυτή την ζωντανή τέχνη... αντιθέτως, μια έκθεση γίνεται πρώτα για μελέτη... για να "ανοίξουν" τα μάτια μας, για να συγκρίνουμε, να μάθουμε!
Άλλη μια χρονιά λοιπόν, που απολαύσαμε την Giareda στην Ιταλία, την πανέμορφη έκθεση μπονσάι, με φίλους και πολλά πολλά demo από δασκάλους και μαθητές.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, και κυρίως στους διοργανωτές: Helen Bonsai Club και Progetto Futuro Bonsai School, για την υπέροχη αυτή ευκαιριά να βρεθούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί!
Παρακάτω θα δείτε μερικές φωτογραφίες από τις επιδείξεις και τα εκθέματα της σχολής μπονσάι Progetto Futuro Bonsai School του Enrico Savini.Το Pinus sylvestris, ένα από τα συλλεγμένα yamadori μας, που δούλεψα μαζί με τον Marco για το demo της σχολής στην Giareda:

Το δέντρο πριν.....
Κατά την διάρκεια του demo:


Και μετά....Διάφορες εργασίες "before-after" από τους μαθητές του Progetto Futuro Bonsai School:Ο Δάσκαλος Enrico Savini....
Και μερικές φωτογραφίες από την έκθεση των μαθητών της σχολής, παρουσιάζοντας την ιστορία των δέντρων τους....Και το δέντρο μας φόρεσε τα καλά του...
Juniperus sabina rastrera με συνοδευτικό φυτό Equisetum...


Μεγάλη αγκαλιά, μεγάλα χαμόγελα....


Και του χρόνου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...