Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Black Scissors Bonsai Styling Video Contest

Να... ήταν κάπου τον Δεκέμβρη που είδα την ανακοίνωση ενός διαγωνισμού διαμόρφωσης μπονσάι από την διεθνή κοινότητα μπονσάι Black Scissors και χωρίς δεύτερη σκέψη, λόγω της αγάπης μου για τα μπονσάι, αποφάσισα να συνδράμω κι εγώ με το δικό μου βίντεο... 

Μεγάλη απόφαση όμως, μιας και η εύρεση καλού υλικού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση εδώ στην Ελλάδα... πήγα λοιπόν σε ένα φυτώριο, και είχα την ελπίδα να φανώ τυχερή. Μάταια όμως... Έτσι, κατέληξα με ένα Πεύκο δυστυχώς προβληματικό με βλάστηση μόνο στις άκρες των πολύ μακριών κλαδιών του, που κατά κανόνα θα χρειάζονταν κάποια χρόνια καλλιέργειας πριν την διαμόρφωση. 

Το γεγονός όμως ότι θα συνέβαλα κι εγώ σε μια παγκόσμια προσπάθεια που προάγει την ελευθερία και έκφραση της σκέψης, την δημιουργικότητα και την αδελφοσύνη των ανθρώπων, συνοδοιπόρους στο ταξίδι της Τέχνης των Bonsai, δεν μου επέτρεψε να διστάσω καθόλου, οπότε αμέσως μόλις βρήκα λίγο χρόνο, έκατσα και έκανα ένα βίντεο. 

Δεν περίμενα και πολλά είναι η αλήθεια, απλά το κίνητρό μου ήταν τα bonsai... όπως πάντα άλλωστε! Και αυτό για μένα ήταν υπέρ αρκετό! :)

Μόλις εχθές πληροφορήθηκα ότι πήρα την 2η θέση και πραγματικά ένιωσα ότι όντως πρόσφερα κάτι! Ότι αυτό που έκανα ήταν κάτι όμορφο. Παίρνω το θάρρος λοιπόν, να υποσχεθώ ότι θα συνεχίσω να δημιουργώ και θα συνεχίσω να προσφέρω σε όλους! Τόσο όμορφο συναίσθημα σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ζούμε!

Ευχαριστώ την κοινότητα Black Scissors για αυτή την ευκαιρία που έδωσε σε όλους μας να μας φέρει πιό κοντά και θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και στην Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού για το δύσκολο έργο τους!Το βιντεάκι μου! ^_^
Και τα βραβεία! Ένα υπέροχο σέτ εργαλείων Ryuga Bonsai Tools 

Ας με τσιμπήσει κάποιος γιατί νομίζω ότι ονειρεύομαι...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...