Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Bonsai Life

Είναι αρκετός καιρός που δεν γράφω πιά στο blog... πόσα πράγματα έχουν αλλάξει... πόσες νέες εμπειρίες! Είναι τόσα που θέλω να γράψω που θα χρειαζόταν ίσως βιβλίο! 
Ευχαριστώ για τα μέιλ σας και το ενδιαφέρον σας! Δεν χάθηκα... δεν σταμάτησα... απεναντίας! Τώρα ξεκίνησαν όλα! Τώρα νιώθω ολοκληρωτικά τί πραγματικά είναι αυτή η όμορφη τέχνη των μπονσάι! Κάποιες φορές, χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω για να πάρεις φόρα... χρειάζεται να κλείσεις τα μάτια για να τα ανοίξεις μετά διάπλατα... να δείς... να μάθεις... να νιώσεις!
Κάνω μια μικρή αναδρομή λοιπόν του τελευταίου καιρού και την μοιράζομαι μαζί σας όπως έκανα πάντα. Και ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν, και μοιράστηκαν απλόχερα τις εμπειρίες τους. Πάνω από όλα όμως ευχαριστώ τον Δάσκαλό μου Enrico Savini! Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του, την υπομονή του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και την ανιδιοτέλειά του! Απλά δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω και ζητώ συγνώμη για αυτό...

Έτσι λοιπόν....... Λίγες φωτογραφίες από μερικές εκδηλώσεις και εργασίες:

Giareda Σεπτέμβριος 2017
Progetto Futuro Bonsai School Demo
Και κάποιες φωτογραφίες από την έκθεση της Giareda...
Κίνα Οκτώβριος 2017


Demo Enrico Savini - Elsa Boudouri
 

Και διάφορες άλλες φωτογραφίες από αυτή την αξέχαστη εμπειρία!
Χελωνόσουπα!!!!!

...και σκορπιός σουβλάκι............!!!!Σαρδηνία Μάρτιος 2018
Taxus cuspidata
Ευχαριστώ από την καρδιά μου Ignazio, τον ιδιοκτήτη του Τάξου, για την ευκαιρία αυτή και την εμπιστοσύνη του, τον δάσκαλό μου Enrico Savini, τον Stefano Defraia, καθώς και όλα τα μέλη του Bonsai Club Sardegna!
  


Progetto Futuro Bonsai School
Taxus baccata

Πρόκειται για ένα δέντρο που πρόσφατα αποκτήσαμε, και που έχει καλλιεργηθεί από τον Antonio Gesualdi. Ένα καταπληκτικό δέντρο που δουλέψαμε με τέτοιο τρόπο ώστε να του δωθεί ρυθμός τόσο στο νεκρό ξύλο όσο και στην κόμη.

Πρίν.......
Φεβρουάριος 2018
Μάιος 2018
Αφαίρεση κάποιων περιττών για το restyling κλαδιών και εργασία στο νεκρό ξύλο από τον Enrico Savini και διαμόρφωση ορισμένων επιπέδων από εμένα.Ιούλιος 2018
Πήραν φωτιά τα όργανα!!!
Μπράβο Filippo Mazzoni και Stefano Ghiozzi!!!
Και το αποτέλεσμα.....Υπάρχει ακόμη πολύ πολύ δουλειά που έχει γίνει και συνεχίζουμε ακάθεκτοι... σκύψιμο το κεφάλι και προχωράμε! Καλή συνέχεια σε όλους και καλά μπονσάι!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...